Vasút

2022.02.19. 15:00

Módosított menetrend és pályakarbantartás a Fejér megyei vonalakon

MÁV

A Budapest–Székesfehérvár és a Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon február 19-én és 20-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, mert Székesfehérvár és Szabadbattyán között pályakarbantartást végeznek.

 

· A Keszthely, illetve Nagykanizsa felé közlekedő Balaton és Tópart InterCity vonatok 7 és 16 óra között 5 perccel korábban indulnak a fővárosi, 4 perccel korábban a székesfehérvári állomásokról, Lepsénytől eredeti menetrendjük szerint közlekednek.

· A Tópart InterCity vonatokhoz Székesfehérváron csatlakozó tapolcai személyvonatok 8 és 17 óra között 12 perccel korábban, minden óra 18 perckor indulnak, Szabadbattyántól eredeti menetrendjük szerint közlekednek tovább.

· A Siófokról Székesfehérvára 8 és 15 óra között induló személyvonatok menetideje Szabadbattyán és Székesfehérvár között 7 perccel hosszabbodik meg.

 

Február 19-én további módosítás is érinti a menetrendet, mert Ferencváros és Kőbánya-Kispest között pályakarbantartást végeznek. Kőbánya-Kispest állomáson nem biztosítanak csatlakozást az S36-os vonatokról Szeged felé, a G43-as vonatokról Debrecen felé, mert Budapest-Kelenföld és Kőbánya-Kispest között 12 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje

 

2. A Budapest–Székesfehérvár vonalon február 26-án és 27-én, továbbá március 5-én és 6-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakarbantartás miatt. A G43-as vonatok a Kőbánya-Kispestről 7:27-kor induló vonattól a 13:27-kor induló vonatig bezárólag, továbbá a Székesfehérvárról 8:18-kor induló vonattól a 14:18-kor induló vonatig bezárólag csak Kőbánya-Kispest és Martonvásár között közlekednek. Martonvásár állomáson Székesfehérvár felé, illetve felől a csatlakozást nem biztosítják.

 

 

3. A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa vonalon március 1-jétől 4-ig naponta 8:50-től 13:50-ig Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa között egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, az utasokat pótlóbuszok szállítják pályakarbantartás miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában