Mathias Corvinus Collegium

2022.02.03. 07:15

Kiértesítik a diákokat a Középiskolás programról

Lezárult az aktuális jelentkezési időszak a Mathias Corvinus Collegium Középiskolás programjába.

Majer Tamás

2021.04.10. Mathias Corvinus Collégium fehérvári központjának sajtónyilvános bemutatóját tartották meg a királysori Inkubátorházban. Szfvár. Nagy Norbert. Fejér megyei Hírlap. Képen:Szabó-Bakos György, a Középiskolás Program koordinátora.

Fotó: NAGY NORBERT

A tehetséggondozó, alkalmankénti elfoglaltságot jelentő program székesfehérvári képzésére ezúttal közel 50 diák nyert felvételt – tudtuk meg Szabó Bakos Györgytől, a fehérvári központ programkoordinátorától. Ahogy korábban már megírtuk, január 30-ig tartott a jelentkezési időszak. Még a napokban is zajlik a felvettek kiértesítése, ezért nincsen még pontos létszám. 

A májusi első felvételi időszakban nagyságrendileg hasonló számú diákot vettek föl. A fehérvári központ az évek során azt szeretné elérni, hogy rendre körülbelül 200 diák járjon hozzájuk, számolva azzal, hogy minden évben sokan elhagyják a Középiskolás programot: leérettségiznek. Félévenként újra és újra megnyitják kapuikat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában