Várja a szavazatokat

2022.02.27. 10:00

Fehérvári induló is van a Magyar Közút Zrt rajzversenyén

Álomutak versenyeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyermekrajzpályázatán. Köztük egy fehérvári alkotó is várja a szavazatokat.

Szanyi-Nagy Judit

Kapuváry Zsejke alkotása

Forrás: Magyar Közút NZrt

A tematika egy: a közút. Az idei felhívásra 2600 rajz érkezett, az egyes kategóriák győzteseit már kiválasztotta a zsűri, ám a közönségdíj kiosztásához még egy győztesre szükségük van. Harmincöt alkotást választottak ki, melyek a Közút közösségi oldalán érhetők el. Természetesen magunk is végigpörgettük a képeket, és örömmel láttuk, hogy Fejér megyét képviselve Kapuváry Zsejke Együtt előre című alkotására voksolhatnak a szavazók. A Székesfehérvári II. Rákóczi Ferenc Magyar– Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola második osztályos tanulójának (lent is látható) művére a képhez tartozó „tetszik”, „imádom” és „ölelés” emotikonokkal szavazhatnak március 1-jén 15 óráig. A kategória- és a közönségszavazás győztesei egy-egy osztálykirándulást nyernek a társaság kiskőrösi Úttörténeti Múzeumába, Közép-Európa legnagyobb úttörténeti gyűjteményébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában