Frissen Fejérből

2022.02.08. 07:45

Elhárították a veszélyt a Vörösmarty téren

Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk a Vörösmarty tér 7. szám alatti társasház sarok­erkélyének állapotával. Mint megtudtuk, újabb előrelépés történt az ügyben: a közvetlen balesetveszélyt elhárították.

Kecskés Zoltán

Nem potyoghat már ki a tégla: bevakolták

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Amit kifogásoltak, azt megoldottuk, azaz a kérdéses téglákat eltávolítottuk, illetve a téglák helyén a problémás területet az elmúlt hétvége vasárnapján a kivitelező befoltozta, bevakolta. Emellett a szükséges vakolatrészeket is leverettük – mondta telefonon lapunk megkeresésére, Tímár Sándorné. Az ott lakó és korábbi közös képviselő kiemelte, ez még csak úgymond tüneti kezelés volt, a balesetveszélyt hárították el, az egész társasház tatarozásra szorul, szeretnék ezt megtenni, ehhez azonban nagyobb anyagi támogatásra van szükségük. Emiatt az önkormányzat segítségét is kérik. 

– A február elején tartott közgyűlésen jóváhagyták a fehérvári felújítások támogatását. Ennek okán be is szereztük a szükséges okmányokat a hivataltól. Jelenleg a kivitelezést végző vállalkozó árajánlatára várunk, hogy azt is csatolhassuk a későbbiekben a kérvényünkhöz. Nagyon bízunk a pozitív elbíráslásban. A lakóközösség nevében is mondhatom, hogy mindent megteszünk a felújítási munkálatok megkezdéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában