Frissen Fejérből

2022.02.04. 10:00

Disznótoros diszkó a Fel­ső­városi Nyugdíjas Klubban

A Fel­ső­városi Nyugdíjas Klub kel­lemes hangulatú Disznótoros diszkót tartott tegnap. Ínycsiklandozó fo­gásokkal, süteményekkel és élő zenével várták tagjaikat.

Déri Brenda

Megtelt élettel és étellel a közösségi ház

Forrás: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Vidéki származásom miatt talán nem kellene, hogy távol álljon tőlem a hasonló esemény. Ennek ellenére, bevallom, soha még csak egy disznóvágáson sem voltam. Nem tudtam, mire számítsak, egészen addig, míg át nem léptem a Felsővárosi Közösségi Ház küszöbét. Az épületbe érve már kiszűrődött a beszélgetések zsivaja és egy idős hölgy dallamos, vidám zongorajátéka. Bár nem volt rosszkedvem, amikor megérkeztem, de kimondottan felüdített az atmoszféra, amibe csöppentem. Majd Bognár Mária, a mulatság fő szervezője lépett oda hozzám. Bárcsak átadhatnám a kedélyességének csak egy kis részét is, Önöket is felvidítaná. 

Igaz a mondás, hogy nem csak a húszéveseké a világ!Forrás: Pesti Tamás/ Fejér Megyei Hírlap

No de visszatérve a disznótorra és a finomabbnál finomabb fogásokra, melyeknek még fantázianevet is adtak. Véres-májas Hurka Gyurka, Kolbász Karcsi, Savanyú Sanyi, Kenyér Kázmér és Boros Bandi, ezekkel a kitalált kreatív ételnevekkel várták vendégeiket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában