Minden segítséget megadnak

2022.02.25. 07:15

A Fehérváron élő ukránokat támogatásukról biztosították

Támogatásáról biztosította a Székesfehérváron élő és dolgozó ukrán állampolgárokat Cser-Palkovics András polgármester és Sinkó Ottó.

Baráth Eszter

Cser-Palkovics András Sinkó Ottóval a sajtótájékoztatón

Forrás: SE

A csütörtök délutáni tájékoztatón számos Székesfehérváron munkát vállaló ukrán állampolgár vett részt. Sinkó Ottó, a Videoton Holding társ-vezérigazgatója kiemelte, mintegy 200 ukrán munkavállaló dolgozik jelenleg a vállalatnál, akiknek szeretnének minden tőlük telhető segítséget megadni.

 

A munkavállalók elmondása szerint egyre nehezebb a kapcsolattartás, mivel szállásukon nagyon leterheltté vált az internet. Sinkó Ottó ezzel kapcsolatban elmondta, a vállalat területén gyors internetkapcsolattal rendelkező eszközöket helyeznek el, valamint szállásuk recepciójára is eljuttatnak öt korlátlan mobilinternettel rendelkező telefont.

 

Cser-Palkovics András is támogatásáról biztosította a Fehérváron élő ukránokat és hangsúlyozta, a város mindent megtesz annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a béke fontosságára. A polgármester hangsúlyozta, a város számára fontosak az itt élő és dolgozó ukrán állampolgárok, akik munkájukkal sokat tettek Fehérvár fejlődéséért. A munkavállalók a napokban megkapják azokat az elérhetőségeket, amelyeken keresztül közvetlenül kérhetnek segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában