Frissen Fejérből

2022.01.10. 07:40

Továbbra sem csillapodik a dunaújvárosi fűtés botrány

Továbbra sem látszik csillapodni a dunaújvárosi távhőszolgáltatás körül gyűrűző problémák és ellentétek sokasága.

Baráth Eszter

A számlákkal több városlakónak is problémái akadtak

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Mint az már mindenki számára ismeretes, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2020 nyarán a DVG Zrt.-t bízta meg a távhőszolgáltatás feladatainak ellátásával. A hivatal korábban tájékoztatást adott azzal kapcsolatban is, hogy a korábbi szolgáltató DVCSH Kft. nem bocsájthat ki fogyasztásról szóló számlát az új szolgáltató kijelölését követően. Ennek ellenére ezt az elmúlt hónapokban is megtette, a DVG Zrt. viszont azt tanácsolta a lakosságnak, ne fizessenek a DVCSH Kft. felé. Néhány nappal ezelőtt viszont arról számoltunk be, hogy a DVG Zrt. által decemberben kiküldött egyenlegközlő számlákkal több városlakónak is problémái akadtak. 

 

A DVG Zrt. közösségi oldalán számolt be arról, hogy a DVCSH Kft. ismét számlát küldött a felhasználóknak. Ezen viszont a vízmelegítési díj összegét jelölték meg. A számlarészletezőben ugyanakkor távhőszolgáltatás van feltüntetve. A DVG Zrt. szerint így ez a számla is érvénytelen, arra kérik a lakosságot, ezt se fizessék be. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában