Az időszak, amikor adunk és kapunk is

2022.01.03. 07:20

Rákóczi Feriék 300 adag babgulyást és rétest osztottak ki Velencén

A mögöttünk hagyott hetek jellegzetessége volt, hogy nemcsak kaptunk, de számtalan esetben adtunk is. Ez ugyancsak több település sajátja volt.

Szanyi-Nagy Judit

A mezőszilasi csomagok tartalma

Forrás: Közösségi oldal

Itt van például a Dél-Fejér megyei Mezőszilas. A község önkormányzata már évek óta valamiféle ajándékkal kedveskedik a helyieknek, azon belül is elsősorban a 70 év feletti lakosoknak. Az elmúlt időszakban sem volt ez másképp, csak kiegészült a kör: tekintettel a veszélyhelyzetre, 2021-ben minden otthonnak ajándékoztak egy tisztasági- és élelmiszercsomagot az ünnepek keretében – értesültünk Dél-Fejér híreiről.

Velencén is több finomság gazdára talált

Forrás: Rákóczi Feri

Északabbra látogatunk. Velencén a rádióból, televízióból ismert Rákóczi Feri mozgolódott segítőivel közösen: az év utolsó napjaiban háromszáz adag babgulyást és rétest készítettek, hogy azokon segítsenek, akiknek az étel beszerzése is gondot okoz, támogatva ezzel a nagycsaládosokat – derült ki a közösségi médiában közzétett posztjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában