Frissen Fejérből

2022.01.22. 07:05

Nyílt napot tartott a Kodolányi

Az idei évben is sokan törik a fejüket, hová menjenek továbbtanulni. A Kodolányi János Egyetem pénteken nyílt napot tartott, hogy segítsen a döntésben és az eligazodásban. A következő tanév képzéseire február 15-ig lehet jelentkezni.

S. Töttő Rita

Még van idő dönteni

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Gerván Roland, a Székesfehérvári Hallgatói Önkormányzat elnöke, a Kodolányi másodéves hallgatója fogadta többek közt pénteken a Kodolányi János Egyetem székesfehérvári oktatási központjába érkező érdeklődőket. Nyílt napot tartott ugyanis az intézmény, melyre eljöhettek azok a jelentkezők, akik a következő tanévtől az egyetemen szeretnének továbbtanulni.

– Indul közösségszervező, gazdálkodási és menedzsment, szociális munka, pedagógia, turizmus-vendéglátás, emberi erőforrás és ami Fehérváron különleges: előadó-művészeti szakirány – sorolja a fiatalember a lehetőségeket. E szakirányok azonban – az előadó-művészetit leszámítva – az iskola budapesti és az orosházi kihelyezett tagozatán is tanulhatók. A 2022 szeptemberében induló képzések jelentkezési határideje 2022. február 15-e. A februárban induló keresztféléves képzésekre a jelentkezések már lezárultak, a ponthatárok kihirdetése pedig jövő hétre várható.

A nyílt napon kiderült, mire számíthatnak a leendő hallgatók az iskolában: megtudták például, hogy mentorprogram működik az egyetemen, ami személyre szabottan segít mindenkinek. Vagy azt, hogy a három egyetemi központ szoros együttműködést tart fenn, hiszen vannak kapcsolódási pontok izgalmas „kodós” programok segítségével. És persze az adott szakirányokról is kérdezhették a diákok az egyetem oktatóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában