Kedd

2022.01.31. 11:38

Hétvezér Est Fehérváron - Esettanulmányok a globális LMBTQP lobbi hazai működéséről

A Fejér Szövetség 534. Hétvezér Estjén Esettanulmányok a globális LMBTQP lobbi hazai működéséről címmel Kónyi-Kiss Botond, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke tart előadást február elsején, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Kónyi-Kiss Botond előadásának témája aktuálisabb nem is lehetne, miközben az Európai Unió bürokratái minden erővel kívánják – politikai és gazdasági zsarolástól sem visszariadva – kényszerhelyzetbe hozni Magyarország kormányát a fiatalkorúak védelmére hozott törvényi rendelkezések visszavonását követelve. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom aktivistái nem egyszer és az elsők között akadályozták meg sikerrel az „érzékenyítés” látszólagosan szép kifejezése mögött megbúvó és egyre arcátlanabb LMBTQP propaganda térnyerését kiskorúak neveléséért felelős intézményekben, óvodákban és iskolákban egyaránt - hívják fel a figyelmet a honlapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában