Frissen Fejérből

2022.01.04. 15:15

Fazekas Gábor: Igazán sikeres év áll mögöttünk

A mögöttünk hagyott esztendőt összegző értékelésében Fazekas Gábor polgármester mindenekelőtt megemlékezett a világjárványban elhunytakról. Majd beszámolt a nagyközség 2021. évi eredményeiről.

Majer Tamás

A cecei iskolai is bővül, egész évben zajlott a munka

Forrás: FMH-Archív (NN)

– Igazán sikeres év áll mögöttünk – írta a közösségi oldalra kitett beszámolóban. – Számos beruházást valósítottunk meg közösen, utcákat, tornatermet építünk, óvodaépületet és óvodatetőt, háziorvosi rendelőt, szolgálati lakást újítottunk, újítunk fel, savanyítóüzemet indítottunk – sorolta. – Számos sikeres rendezvénnyel színesítettük hétköznapjainkat, közterületeket tettünk rendbe, amely a település megjelenését jelentősen befolyásolta, és a temető rendezésében is jelentős szerepet vállaltunk a történelmi egyházak mellett – folytatta az önkormányzat tevékenységeit kiemelve. 

– Minden eddiginél több szociális tűzifát osztott ki a szociális bizottság, és nem utolsósorban egy multifunkcio­nális kisgéppel bővült gépparkunk. 2022-ben megkezdődhet a kerékpárút építése a Köztársaság utcában, a belvíz elvezetése a Deák Ferenc utcában, a Viola köz és a Malom köz felújítása, a posta parkolójának bővítése, kialakítása, és pozitív elbírálás esetén külterületi útjainkat is felújíthatjuk. A Magyar falu program keretében járdákat szeretnénk felújítani, új közösségi buszt beszerezni, a Művelődési Ház energetikai korszerűsítését megkezdeni és a még „sáros” útjainkat szilárd burkolatúvá tenni. 

A polgármester hozzátette, helyi egyesületekkel együttműködve hamarosan megkezdődhet az óvodai játszótér megújítása, továbbá egy ifjúsági klubot kialakítása. 

– Nem volt ez a munka, amit ebbe a sok programba, feladatba fektettünk konfliktus nélküli, de mi szeretnénk továbbra is csendben, békésen, alázatosan végezni munkánkat – írta végezetül Fazekas Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában