Több ezer diák vett részt

2022.01.21. 07:45

Élménypedagógia az iskolákban

Egy hároméves pályázat zárásaként képzési tanúsítvány és iskolai eszközcsomag átadására került sor a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban.

Tóth Réka

A képzés végén tanúsítványt kaptak a pedagógusok

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A csomagokat a programban részt vevő partneriskolákból érkező pedagógusoknak Vargha Tamás országgyűlési képviselő, Györök György, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának dékánja és Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke adta át. A járványhelyzetre tekintettel a csomagokat az összes iskola képviseletében egy hölgy vette át. Az Echo Innovációs Műhely és az Óbudai Egyetem közös programjaként létrejött Titkok Háza Tudományos Élményközpont elsődleges célja volt a természettudományos élménypedagógiai programkínálat bővítése, a természettudományos tárgyak népszerűsítése a diákok körében és az informális és nem formális tanulási lehetőségek bővítése a Fejér megyei iskolák számára. A három évvel ezelőtti megnyitás óta a projektben részt vevő 32 általános és középiskola több ezer diákja vett részt a különböző programokon. Az Élménypedagógiai programok, módszerek a Titkok Házában című képzésre a fenntartás biztosítása érdekében a partneriskolák tanárait várták. A képzés végén tanúsítványt kaptak a részt vevő pedagógusok, illetve iskolánként értékes ajándékcsomagokat, amelyek az egyes tématerületek élményszerű megértését teszik majd lehetővé a diákok szá­mára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában