Frissen Fejérből

2022.01.17. 21:17

A kórház főigazgatója lett a képviselőjelölt

Hétfőn este a településen tartotta a Fidesz a választókerületi választmányi ülését, amelyen döntöttek az általuk javasolt országgyűlési képviselőjelölt személyéről.

FMH DH

Molnár Krisztián megyei közgyűlési elnök és Mészáros Lajos a választókerületi ülésen

Forrás: Németh Ádám

A Fidesz–KDNP Fe­jér megyei 4. számú választókerülete országgyűlési képviselőjének Mészáros Lajost, a Szent Pantaleon Kórház főigazgatóját jelölte az országos választmánynak az április 3-án tartandó parlamenti választáson történő indulásra. Az Iváncsán hétfőn tartott választókerületi választmányi ülésen nagy létszámmal vettek részt a tagok.

Mészáros Lajos főigazgató  a helyszínen elmondta, nagy megtiszteltetésnek tartja azt, hogy amennyiben az országos választmány elfogadja jelöltségét, akkor ő képviselheti az embereket az országgyűlési választáson.

A hrít Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés elnöke is megosztotta közösségi oldlaán. Itt hozzátette: Az egyéni képviselőjelöltek személyéről – mint minden egyéni jelölt esetében – az országos választmány fog dönteni, előreláthatólag január hónap végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában