Frissen Fejérből

2021.12.22. 07:30

Sportolók ajándékozták meg a fehérvári otthon lakóit

Ismert sportolók fogtak össze azért, hogy örömet szerezzenek az intézményi ellátásban élő székesfehérvári gyerekeknek.

Tihanyi Tamás

Ismét összeálltak, adományoztak a fehérvári sportolók

Forrás: Kricskovics Antal

Kovács Ferenc, a Befogadlak Baptista Gyermekotthon intézményvezetője köszöntötte kedden délután mindazokat, akik négy népszerű sportág ­– a labdarúgás, a jégkorong, a kosárlabda és a kézilabda – képviseletében érkeztek a gyerekek idei karácsonyára. 

Az Ocskay Alapítvány nevében Ocskay Zsuzsanna azt mondta: nagyon örül annak, hogy a kilencvenes években született kezdeményezést támogatva a fehérvári sportolók ismét „összeálltak” és mindenki igent mondott a megkeresésre. A gyerekek maguk dönthettek arról, mit szeretnének kapni a sportolóktól. Az Alba Fehérvár férfi kosárlabdázóit és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázóit Afentaler Sára, Bojtos Beáta, Fhatskek Fanni és Tolnai Laura képviselte, a MOL Fehérvár FC-től Stopli, a kabalafigura jött el az otthon negyvenkét lakójának nagy boldogságára, akik egy énekkel hálálták meg a gondoskodást. 

A sportolók a névre szóló ajándékok mellett sok-sok édességet és sporteszközt is összegyűjtöttek, sőt az eseményen nem felejtették el meghívni a gyerekeket a következő mérkőzésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában