Frissen Fejérből

2021.12.27. 07:45

Online rendezik meg a mesemondó-találkozót

A duna­újvárosi József Attila Könyvtár ismét rendhagyó módon rendezi meg a mesemondó-találkozót.

FMH, Baráth Eszter

Tréfás népmeséket mondhatnak a gyermekek az idei versenyben

Fotó: Shutterstock

A Mesemondó Gyermekek Találkozója fontos program a József Attila Könyvtár számára, így nem engedték el, csak a szükséges módon átformálták a rendezvényt. Idén is online valósítják meg a mesemondóversenyt, amelyre január 5-ig még várják a jelentkezéseket.

Dunaújvárosból és környékéről minden 1–8. osztályos diák nevezését várják, a versenyen nincs létszámkorlátozás. Maximum 4 perces videót kell beküldeni azoknak, akik szeretnének részt venni a megmérettetésen. Az idei téma a tréfás népmesék, amelyekről az elkészült felvételt elektronikus levélben, vagy a közösségi oldalon kell elküldeni a szervezőknek. A videók a közönségszavazás miatt kikerülnek a könyvtár közösségi oldalára. Amennyiben szülőként ehhez nem járulnak hozzá, jelezni kell a beküldés során.

Az Aranyalma díjasok és a közönségdíjasok könyvjutalomban részesülnek. A versennyel kapcsolatos részletek megtalálhatók a könyvtár weboldalán. FMH-BE

Tréfás népmeséket mondhatnak a gyermekek az idei versenyben

Fotó: stock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában