Emlékezetes élmények

2021.12.29. 16:39

Lánykérés, delfinek, peca - Izgalmasan telik a Fejér megyei sportolók téli szünete

Ferencz Balázs

Szolnoki Roland családjával ünnepelte a karácsonyt az Emirátusokban, delfint is simogattak

Forrás: Instagram

A feszített versenyprogram közepette nem jellemző, hogy a sportolók lazíthatnának. Így jellemzően a karácsonyi szünetben utaznak. Fejér megye több sportolója is útra kelt az év végi szünetet kihasználva. A többség meleg égövi egzotikus metropoliszt vagy nyaralóhelyet választott úticélul, de akadt, aki hazatért szeretteihez. Így tett a Mol Fehérvár csatára, Budu Zivzivadze is, aki Georgiában 2 éves csemetéjével élvezte a hóesést. 

Budu Zivzivadze gyermeke először látott havat

Forrás: Instagram

A Puskás Akadémia FC válogatott labdarúgója, Nagy Zsolt igazán különleges halakat pecázhatott ki az Indiai-óceánból a Maldív-szigeteknél. 

Nagy Zsolt büszkén mutatta a fogást

Forrás: Instagram

A Puskás csapatkapitánya, Szolnoki Roland Dubaiban töltötte a karácsonyt családjával, no és a delfinekkel. Ugyancsak Dubaiban járt a Vidi ukrán középpályása, Jevhen Makarenko, aki a Fradi korábbi edzőjével, Szerhij Rebrovval is összefutott. 

Makarenko Rebrovval együtt

Forrás: Instagram

Kétségkívül a Volán Fehérvár öttusázója, Demeter Bence téli nyaralása lesz a legemlékezetesebb. 

Demeter Bencének Dominikán mondott igent Hegyi Dóra

Forrás: Facebook

Bence ugyanis a Dominikai Köztársaságban, egy csodás vízesés előtt kérte meg kedvese, az aerobikos Hegyi Dóra kezét. Igent mondott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában