Frissen Fejérből

2021.12.18. 07:10

A sportot és a rászorulók megsegítését köti össze az Alba Triatlon és a SZETA

Legújabb összefogásáról számolt be a Szegényeket Támogató Alapítvány és az Alba Triatlon SE. Az akció keretében összekötik a sportot, valamint a rászorulók megsegítését

Baráth Eszter

Az idei már a második együttműködés az Alba Triatlon SE és a Szegényeket Támogató alapítvány (SZETA) között. Az előző alkalommal a befolyt összegből kerékpárokat vásárolt a sportklub a rászorulók részére. Ezúttal az összeget élelmiszerre fordítják majd.

Szontaghné Kovács Erika, a SZETA munkatársa elmondta, a szervezet mindig nagyon büszke arra, amikor visszatér hozzájuk egy támogató, hiszen ez azt erősíti meg, hogy a korábbi kooperáció sikeresen zajlott és az adományok oda kerültek, ahová azt a felajánló szerette volna. Az adományozási kedv a karácsonyt megelőző időszakban jelentősen megnövekedik, ugyanakkor a rászorulóknak az év további részében is szüksége van a segítségre. Éppen ezért Szontaghné Kovács Erika kiemelte, ez a kezdeményezés azért is különösen jó, mert a zárása már a következő évben történik majd.

Czettl Andrea, az Alba Triatlon SE versenyigazgatója kiemelte, egyesületük számára fontos a józékonykodás. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy a minden olyan nevezés után, ami az általuk szervezett Cerbona Fehérvár Félmaratonra és a Gánt Trail-re január 31-ig beérkezik, 1000 forintot a SZETA számára ajánlanak fel.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában