A kampányzárás után

2021.12.24. 07:05

A karácsonyi csoda - Az utolsó pillanatban 8 ezer cipősdoboz futott még be

Még a jótékonysági akció hivatalos kampányzárója után is érkeztek cipősdoboz-ajándékok a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központjába.

Tihanyi Tamás

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az idén 25 esztendős, Fejér megyében alapított Baptista Szeretetszolgálat alig két napja számolt be arról, hogy 2021-ben negyvenezernél is több cipősdobozt tudtak kiosztani munkatársaik a rászoruló kisgyermekek között.

A segélyszervezet vezetői szerint ami a hivatalos közlemény napvilágra kerülése óta történt, az valóban maga lett a csoda! Jól látszik, hogy a vírusjárvány új kihívások elé állította a világot s benne a segélyezéssel foglalkozó szervezeteket, átalakultak a szokások, így az adományozói szokások is.

Az utolsó két napban, sőt sok helyütt a hivatalos zárás után a gyűjtőpontokon és a központban dolgozó munkatársak és önkéntesek korábban soha nem tapasztalt „cipősdobozrohammal” szembesültek, és bátran mondhatták: a legnagyobb örömükre.

Így lett a korábbi hivatalos közlemény szó szerint a múlté, az utolsó 48 órának köszönhetően csütörtökön már arról számolhattak be, hogy 50 930 ajándékkal lephették meg a gyermekeket.

Hálával és köszönettel tartoznak mindenki felé, aki szebbé tette a nélkülöző gyermekek karácsonyát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában