Frissen Fejérből

2021.11.06. 11:00

Pályaorientációs napot tartottak a rendőrök Polgárdiban

A diákok bepillantást nyerhettek a rendőrök munkájába.

police.hu

Fotó: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai, Májer László r. őrnagy és Kovács Kornél r. főtörzsőrmester tett látogatást a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskolában 2021. november 5-én, ahol pályaorientációs napot tartottak a tanulóknak.

Fotó: police.hu

A délelőtt folyamán az alsó tagozatos diákok interaktív közlekedési oktatás keretében ismerkedhettek meg a gyalogosan és a kerékpárral történő közlekedés szabályaival, míg a felső tagozatos tanulók megtekinthették a rendőrség által használt felszereléseket, betekintést nyerhettek a különböző szakterületek munkájába, és megtudhatták, hogy milyen követelményeknek kell megfelelniük, hogy később a rendőrség állományába tartozhassanak.

Fotó: police.hu

Az előadásokon résztvevő közel 320 diák közül, akik helyesen válaszoltak a feltett kérdésekre, a közlekedési balesetek megelőzése érekében hasznos ajándéktárgyakat osztottak ki a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában