Frissen Fejérből

2021.11.04. 09:00

Jubileumi évfordulót tartott a Macher Zrt.

Múlt, jelen, jövő címmel tartotta meg fennállásának 30 éves évfordulóját a székesfehérvári cég, amely családi vállalkozásként vált több ezer négyzetméteres zöldmezős beruházássá.

Baráth Eszter

Lehrner Zsolt a város nevében adott át ajándékot Macher Mártának

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az esemény célja valóban az volt, amit a cím is tükröz, visszatekinteni az elmúlt 30 esztendőre, értékelni a jelent, és felvázolni a jövőt. A születésnapon Macher Márta, a cég elnök-vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket.

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára beszédében kiemelte, a jelenlévők tanúi lehetnek egy sikeres, folyton növekvő vállalkozás továbblépésének. Hangsúlyozta, a cég elmúlt 30 éve példaértékű, hiszen a hagyomány és a hazaszeretet mindvégig legalább olyan fontos szerepet játszott, mint az innováció és a technológia fejlődése.

Lehrner Zsolt a város nevében adott át ajándékot Macher Mártának
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérvár alpolgármestere, Lehrner Zsolt elmondta, a vállalkozás családbarát munkahelyként meghatározó szerepet tölt be a város gazdaságában. Az alpolgármester kiemelte, helyi vállalkozások közül elsőként csatlakozott a duális műszaki felsőoktatási képzéshez. A város nevében köszönetként Lehrner Zsolt ajándékot adott át Macher Mártának, aki ezt a cég új vezérigazgatójával, Macher Gáborral közösen vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában