Frissen Fejérből

2021.11.15. 13:06

Hűségprémium, velencei tűz és hajléktalanhelyzet – Ezeket olvastátok a múlt héten

November második hete sem telt eseménytelenül Fejér megyében, mi pedig egy csokorba szedtük azokat a híreket, amelyek leginkább foglalkoztatták olvasóinkat. Lássuk!

feol.hu

Fotó: Olvasó

1. 20 millió forint hűségprémiumot fizet Székesfehérvár Önkormányzata a városi szociális dolgozók számára

Cser-Palkovics András nagyszerű hírt jelentett be a szociális dolgozók számára közösségi oldalán, a Szociális Munka Napja előtt. Fehérváron bevezetik a hűségprémiumot, ezzel is kifejezve hálájukat és köszönetüket a dolgozók áldozatos munkájáért. Székesfehérvár Önkormányzata, a város teljes közösségének elismeréseként jutalmazási rendszert vezet be 2022-től az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban, a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthonban, a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézményben, valamint a Kríziskezelő Központban dolgozók számára!

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/20-millio-forint-husegpremiumot-fizet-szekesfehervar-onkormanyzata-a-varosi-szocialis-dolgozok-szamara-5441231/

2. Elzárták a vizet a tűzoltók elől Velencén

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/elzartak-a-vizet-a-tuzoltok-elol-velencen-5418704/

3. Hajléktalanhelyzet egy fehérvári mosodában

Úgy tűnik, a helyzet nem javult, sőt inkább rosszabb lett múlt hét óta, ami a József Attila utca és környékének hajléktalanhelyzetét illeti.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/rendorseg-hajlektalan-mosoda-5445284/

4. Egyik pillanatról a másikra megváltozott forgalmi rend

Olvasóink jelezték lapunknak, hogy néhány helyen egyik pillanatról a másikra helyeztek ki olyan táblákat, amik jelentősen megváltoztatják a megszokott forgalmat és rendet. Az Öreghegyen például régi szokás volt a Selmeci utcában, hogy az utcán parkoltak az autók. Nemrégiben megváltoztatta ezt a rendet az önkormányzat közlekedési irodája. A miértekkel Nagy Zsoltot kerestük fel.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/egyik-pillanatrol-a-masikra-valtozott-forgalmi-rend-a-miertekkel-nagy-zsoltot-kerestuk-fel-5434040/

5. Körforgalom épülhet a régi móri híd helyére

A 81-es főút fölött egy híd, s azon autóút vezet át Nagyveleg irányába. A régi hídkonstrukció miatt a kamionok nagyon nehezen férnek el alatta, nem beszélve arról, hogy a híd is leromlott állapotú. Úgy tűnik, lesz megoldás a régi problémára.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/korforgalom-epulhet-a-regi-mori-hid-helyere-5440319/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában