Frissen Fejérből

2021.11.02. 16:35

Forgalmirend-változásokra kell számítaniuk a fehérváriaknak szerdától

November 3-tól forgalmirend-változás lép életbe a Sárkeresztúri útról nyíló Őrhalom utcában, illetve a Széchenyi út 27-29. számú társasház mögött: Az Őrhalom utca egyirányú szakaszának forgalmi rendje megváltozik 2021. november 3-tól.

feol.hu

Október 23-án már „megfelelő” mértékű volt a PM10 szállópor koncentrációja a megyeszékhelyen

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az utca eddig a Sárkeresztúri út felől volt egyirányú, az útcsatlakozásban a balra kanyarodó járművek részére azonban nincs felállósáv, így azok akadályozták a forgalmat. A szerdától életbe lépő változást követően az útszakasz a Sárkeresztúri út felé lesz egyirányú, így a balra kanyarodó járművek a közeli, balra kanyarodó sávval rendelkező útcsatlakozásban biztonságosan fel tudnak állni.

Ugyancsak forgalmirend-változás lép életbe a Széchenyi út 27-29. társasház mögött: a lakótelep szervizútja a társasház előtti parkoló bejáratától a Horvát István út felé egyirányú lesz 2021. november 3-tól. Az egyirányúsítást az útszakasz terheltsége, illetve a parkoló járművek miatti leszűkülése indokolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában