Frissen Fejérből

2021.11.19. 07:45

Elérkezett az abai fórum ideje

Nyilvános lakossági fórumot tartott csütörtök kora este a város önkormányzata a közösségi házban, mely a jelenlevők létszámát tekintve hatalmas érdeklődésnek örvendett.

Déri Brenda

A helyiek már régóta várták a fórumot

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A helyiek már régóta várták a csütörtöki lakossági fórum megtartását, ugyanis elmondásuk alapján eddig nemigen volt lehetőségük hasonló eseményen kinyilvánítani a közügyekkel kapcsolatos véleményüket, feltevéseiket.

A fórum során az önkormányzati választás óta történt fejlesztésekről, beruházásokról beszélt a polgármester, Mikula Lajos. Megemlítette a többször is konfliktust kiváltó idősek otthonában zajló változásokat, az általunk is pedzegetett szakrendelő ügyét, az új vezetőket és a temetőt is. Hangsúlyozta azon felújításokat, amelyek az utakat, a közösségi házat, a helyi óvodát és bölcsődét érintették. Ismertette a pénzügyeket és a város tartozásait, melyeket az újdonsült képviselő-testülettel rendezniük kellett, és eloszlatta azon pletykákat, melyek az elmúlt időszakban kezdtek el terjedni a településen. Ideértve azt, hogy Aba szakrendelőjéből mezőgazdasági szakképzőiskola lesz.

A helyiek már régóta várták a fórumot
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A beszámoló végét várva, némelyik említett pontnál fel-felzendült a jelenlévő tömegből egy-egy hang, nemtetszését kifejezve. Lapzártánkig nem lett vége a fórumnak, így amennyiben annak fennmaradó részéről további információkat szerzünk, azt közöljük legfrissebb lapszámunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában