Magyar Birkózó­szövetség

2021.11.21. 07:20

Díszokleveleket adtak át Enyingen

A Magyar Birkózó­szövetség megalakulásának 100. jubileumi évfordulója alkalmából díszoklevelek átadására került sor Enyingen, a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Budai-Horváth Anett

Minden olyan városban, ahol múltja van és jelenleg is jelen van a birkózás mint sport, megköszönik azok munkáját, akik segítik és támogatják, hogy ez a sportág meghonosodjon. Enyingen 2001 óta működik a szakosztály, és kiváló utánpótlás-sportolók kerülnek ki, akik nagyon jó eredményeket érnek el.

A képen Földesi Dorina jegyző, Viplak Tibor polgármester, Mátyás Gábor, a Magyar Birkózószövetség elnökségi tagja és Paulus László, egy birkózó gyerek édesapja
Fotó: Önkormányzat

Mátyás Gábor mint a Magyar Birkózószövetség elnökségi tagja Viplak Tibor polgármesternek, illetve Paulus Lászlónak, egy birkózó gyerek édesapjának adott át elismerő oklevelet, megköszönve, hogy támogatják és mindenben segítik a szakosztály működését! Bíznak a jövőben és remélik, hogy a szakosztály a következő években is működni fog, és sok tehetséges fiatal érhet el országos eredményeket ebben sportágban!

Ezek is érdekelhetik

facebook comments widget