Frissen Fejérből

2021.11.21. 07:05

Chuck Norris üzenetet küldött a Baptista Szeretetszolgálatnak (videó)

A Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központja az egyik garanciája, hogy idén is sikerrel zárul az egyik legnagyobb adventi jótékonysági kampány.

Tihanyi Tamás

Chuck Norris és felesége három éve járt nálunk

Fotó: FMH-Archív (TT)

A 25 éve Fejér megyében alapított Baptista Szeretetszolgálat november 26-tól december 19-ig rendezi meg a 18. Cipősdoboz Akciót. Az egykor az Egyesült Államokban kitalált jótékonysági programot Velence díszpolgára, Szenczy Sándor lelkipásztor, a szervezet emeritus elnöke honosította meg Magyarországon. Munkatársai azóta is arra törekednek, hogy sok ezer nehéz sorsú kisgyermek karácsonyát varázsolják szebbé itthon és a határon túli ­magyarlakta területeken.

Chuck Norris és felesége három éve járt nálunk
Fotó: FMH-Archív (TT)

Az egykori legendás akcióhős, Chuck Norris 2018-ban azért érkezett Magyarországra, hogy támogassa a segélyszervezet kampányát. A híres színész baptista családból származik, fontos számára a hit, ennek szellemében neveli hét gyermekét. De nem csupán jelenlétével segít, lelkesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre feleségével, Genával. Idén személyesen nem jön el, de üzenetet küldött a Baptista Szeretetszolgálatnak, mely itt megtekinthető: a huszonötödik jubileumhoz gratulált, és arra biztatott, hogy minél többen készítsenek idén is cipősdoboz ajándékot. A dobozolókat a Corvinus Egyetem fehérvári campusa mellett több más hagyományos megyei gyűjtőpont várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában