Frissen Fejérből

2021.11.12. 17:00

Bővülnek a vasúti lehetőségek Fejér megyében

Sajtótájékoztató keretében ismertették a fővárosban a december 12-én életbe lépő vasúti menetrend változásait.

Héjj Vivien

Budapest, 2021. április 24. A MÁV-Start Zrt. Stadler KISS (Komfortabler Innovativer Spurtstarker S-Bahn-Zug), a Stadler Rail által gyártott, emeletes villamos motorvonata vár indulásra a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Nyugati pályaudvarán. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Róka László

Mosóczi László, a közlekedéspolitikáért felelős államtitkár kiemelte, a pusztaszabolcsi és a hatvani vonalon gyakrabban és gyorsabban járnak a vonatok. Budapest és Dunaújváros között 20 perccel rövidül a menetidő. Több elővárosi szakaszon hosszabbodik az üzemidő, például a dunaújvárosiak az utolsó járattal a jelenleginél két órával később is haza vonatozhatnak a fővárosból. A Székesfehérvár-Pusztaszabolcs vonalon munkanapokon reggel és délután új vonatpárok indulnak. Az Esztergom-Komárom vonalon pedig több vonat meghosszabbított útvonalon közlekedik, egy vonatpár Esztergom és Székesfehérvár között jár majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában