Parkolórendszer kiépítésébe kezdtek

2021.11.05. 13:55

Bombariadó után jöhet a következő balhé Velencén?

Nem sokat tudnak a Velence Korzón dolgozó emberek a bombariadóról, amely miatt október 30-án kitessékelte őket a rendőrség a területről, de egyesek szerint ez akár a balhé fokozása is lehet, ami mostanában jellemző a környékre. De megeshet, várható a következő: parkolórendszer kiépítésébe kezdtek az épület felső parkolóinál.

FMH

Fotó: FMH

Október 30-án délután bombariadóról adott hírt a velencei önkormányzat, jelezve, hogy a Velence Korzó területét ezért lezárták, majd később feloldották azt. Akkor mindenkit elküldtek a területről, az üzletekben dolgozóknak is pillanatok alatt kellett bezárniuk és elhagyniuk a helyszínt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon szűkszavú tájékoztatást adtak, e szerint október 30-án 15 óra 56 perckor érkezett telefonon bejelentés arról, hogy egy ismeretlen személy a Velence Korzó területén bombát helyezett el.

Fotó: FMH

A kiérkező rendőrök azonnal kiürítették és átvizsgálták a területet, melynek során nem találtak robbanószerkezetet. Az eset miatt közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon. A korzón dolgozók között akadt, aki kimondta: megeshet, hogy csak a további balhé miatt fenyegetőzött valaki. Pedig ahogy tűnik, azt nem kell generálni, érkezik a következő: parkolórendszert telepít éppen az üzemeltető a korzó felső parkolóinál. Vagyis fizetős lesz. A velencei önkormányzat közösségi oldalán ezt így interpretálja: „ a parkolók elzárására tesz előkészületeket”. Az „önkényes elzárással” szemben fellépést ígért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában