Frissen Fejérből

2021.11.03. 08:30

Ajánlószelvényért szállnak hadba a Mi Hazánk megyei jelöltjei

Hadrendbe állt a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt alelnöke fehérvári sajtótájékoztatóján.

Borsányi Beáta

Apáti István, a Mi Hazánk al­elnöke

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Apáti István elmondta, október 23-i nagyrendezvényü­kön már bemutatták azt a 106 képviselőjelöltet, akik hadba szállnak első körben a szükséges mennyiségű ajánló­szelvényért, amellyel aztán indulhatnak az országgyűlési választáson jövőre. A 106 jelölt azt jelenti, hogy az ország összes egyéni választókerületében, így az öt Fejér megyei­ben is van a Mi Hazánknak jelöltje.

Apáti István, a Mi Hazánk al­elnöke
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérvár két válasz­tókerületében Végh Annamária és Schmidt Roland, a bicskeiben Hegedűs Pál, a dunaújvárosiban Badó Péter, a sárbogárdiban pedig Gieber Lajos képviseli a Mi Hazánk Mozgalmat. Apáti hangsúlyozta, alapvető céljuk az ötszázalékos parlamenti küszöb megugrása és az, hogy a hazai politikai élet megkerülhetetlen tényezőivé váljanak. Hozzátette, parlamentbe kerülésük esetén – alakuljon bárhogy is annak összetétele és a mandátumok száma – nem kívánnak koalícióra lépni sem a Fidesszel, sem pedig a balliberálisokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában