Frissen Fejérből

2021.10.06. 09:01

Szerdától megszűnik az útlezárás a Gáz utcában

A földgázvezeték javítási munkálatainak befejezését követően október 6-án, szerdán délelőtt megszűnik az útlezárás.

feol.hu

Az elkövetkezendő napokban, hetekben a megszokottól eltérő rendben kell közlekedniük az autósoknak két helyszínen is. Harmadik üteméhez érkezett a Budai út–Lövölde út–Gáz utca csomópontban zajló vízközművel kapcsolatos munka, így újabb forgalmirend-változás lépett életbe szerdán reggel. Ezek a változások két helyi járatos busz útvonalát is érintik. Kedd reggel a Szent István tér környékén is forgalmirend-változást vezettek be, amely várhatóan egy hónapig lesz érvényben, míg el nem végzik annak a távhővezetéknek a javítását, amely a belvárosban hibásodott meg.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Fecskepart irányába terelőútvonalon járó „33” jelzésű autóbuszjárat október 7-én, csütörtökön üzemkezdettől ismét az eredeti útvonalon közlekedik – olvasható a város honlapján.

A Gáz utca lezárásával járó földgázvezeték javítási munkálatok elkészültek, az útszakaszt október 6-án, szerdán délelőtt átadják a gépjárműforgalomnak. A javítási munkálatok időtartama alatt a Fecskepart irányába terelőútvonalon közlekedő 33-as jelzésű autóbuszjárat október 7-én, csütörtökön üzemkezdettől ismét az eredeti járatútvonalon közlekedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában