Frissen Fejérből

2021.10.17. 15:28

Segítsen egy lájkkal, hogy a Kisapostagi Mosolykert Óvoda napelemes rendszerhez jusson!

Minden lakóház vagy intézmény életében nagy mérföldkő, ha napelemes rendszert telepíthet. A Kisapostagi Mosolykert Óvoda egy pályázat útján ingyenesen juthat napelemes rendszerhez. Olvasóink lájkjai sokat segíthetnek a picik álmának beteljesüléséhez.

duol.hu

Az ST Solar Kft. pályázatot hirdetett Magyarország óvodái és bölcsödéi részére „Naplopók a Globális felmelegedés ellen Pályázat” címmel, melynek célja a megújuló energiák játékos megismertetése és a globális felmelegedés elleni tartós tevékenységre való nevelés elősegítése. A pályázatra rövid videóval lehetett jelentkezni, amelyben az energiatakarékosság és -tudatosság megoldásait kellett bemutatni az adott intézményben; hogyan takarékoskodhatunk, használhatjuk hatékonyan a napenergiát, hasznosíthatjuk, mint energiaforrást.

A pályázati munkák között három intézmény videója szerepel. A Kisapostagi Mosolykert Óvoda, a jászszentandrási Gyermekvilág Óvoda és Szentendréről a Hold utcai Tagóvoda is nevezett napelemes rendszerért folyó versenyre. A tét nagy, hiszen aki a legtöbb lájkot gyűjti a pályázati videók alatt, megnyeri az 5 Kwp méretű napelemes rendszert engedélyeztetéssel és kivitelezéssel. Az 5 Kwp nagyságrendileg 200-250 ezer ft/év fogyasztást fedez, de az inverter mérete az intézmény fogyasztásához fog igazodni, így később bővíthető lesz a rendszer.

A pályázatra november 15-e éjfélig lehet szavazni a facebook reakció gombok használatával. A legtöbb reakciót (tetszik, imádom, ölelés stb.) kapott videó lesz a pályázat nyertese.

Kérjük szavazzon a Kisapostagi Mosolykert Óvoda videójára itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában