Frissen Fejérből

2021.10.18. 17:00

Sárosdi orvosi rendelő: nemsokára elkészül

Mintegy két hónappal ezelőtt egyik lapszámunkban már beszámoltunk a nagyközségben zajló fejlesztésekről, melyek egyike az orvosi rendelő felújítása volt. Az épület azóta látványos átalakuláson esett át.

Déri Brenda

A három gyermek után az érintett településeken kapható 10 millió forintból Fejér több pontján nemcsak a ház megvásárlására, hanem olykor az alapszintű felújításra is futja

Fotó: Shutterstock

Jelentős haladás figyelhető meg a település orvosi rendelőjének munkálataiban, ugyanis alig két hónap alatt kívülről már úgy tűnhet, mintha teljesen elkészült volna az épület. Augusztusban a nagyközség polgármestere, Dunkl Gergely 50 százalékos készültségről beszélt lapunknak. Néhány nappal ezelőtt bejárást tartott a kivitelezőkkel és a műszaki ellenőrrel közösen, mely során megállapították, hogy az építési munkálatok a megfelelő ütemben zajlanak.

Az épületben jelenleg fűtés-, víz- és csatornaszerelések folynak, illetve megkezdődött a burkolás is. Ami az orvosi rendelő külső területét illeti, ott a parkoló, a gyalogjárdák és a lépcsők kialakításával kapcsolatos kivitelezési munkálatok zajlanak. Továbbá – s ez kívülről látványos pont – a tetőre is felkerültek a napelemek – derült ki a polgármester hivatalos közösségi oldalán olvasható beszámolóból.

Mindez egyben azt jelenti: a helyieknek már nem kell sokat várniuk, hogy használatba vehessék a megújult épületet. A tervek szerint jövőre már minden készen áll a páciensek fogadására, megfelelő körülmények között.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában