Frissen Fejérből

2021.10.06. 15:44

Közlekedési táblát avattak a soponyai iskolánál

„Ha helyesen közlekedsz, hosszú lesz életed filmje! Lassíts, mi is itt élünk!” – olvasható a felirat Molnár András és Nagy Botond 6. osztályos diák megyei díjnyertes rajzából készült közlekedési tábláján.

V. Varga József

Fókuszban a biztonságos közlekedés

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A táblát a Zichy János Általános Iskola utcájának bejáratánál avatták fel, az átadón részt vett Illés Mihály rendőr alezredes, a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára és Szücs Norbert polgármester. Az Így közlekedtek ti! című rajzpályázat kiírói arra voltak kíváncsiak, hogyan látják a gyerekek, miképpen mutatnák be rajzaikon a biztonságos, szabályos közlekedést.

Fókuszban a biztonságos közlekedés
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az iskolában hosszú évek óta eredményesen működik a közlekedési szakkör Molnárné Strohéber Zsuzsanna igazgatóhelyettes vezetésével. A szakkör a biztonságos közlekedésre neveli a tanulókat – mondta el lapunknak Hollósi Lászlóné Anikó iskolaigazgató. A rajzból a falu polgármesterének segítségével lett közlekedési tábla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában