Frissen Fejérből

2021.10.11. 15:30

Kapuzárási pánik a Velence Korzón, elszökött papagáj és körözési toplista – Ezeket olvastátok a múlt héten

Október első hete sem telt eseménytelenül a megyében, mi pedig egy csokorba gyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább foglalkoztatták a nagyérdeműt.

feol.hu

Ez a felirat fogadja hétfő reggel óta a Velence Korzóra érkezőket

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

1. Kapuzárási pánik a Velence Korzón

Múlt hétfő reggelre lezárta a Velence Korzó teljes területét az üzemeltető. A város önkormányzatával harcban álló társaság még a nyár folyamán, ideiglenes intézkedés keretében birtokvédelmet nyert a bíróságon, így továbbra is a Gomi Kft. felügyelete alatt működik a terület. Egy büfés jelezte a hétfői új helyzetet: a vendégek a mai naptól nem tudják megközelíteni a területet, így a büfésort sem, ugyanis minden kaput lezáratott az üzemeltető – számoltunk be róla a múlt héten.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kapuzarasi-panik-a-velence-korzon-5333159/

2. Elszökött a papagáj, de feladta magát

Feladta magát a rendőrségen egy jákó papagáj, akinek ráadásul még neve is van. Ernő egy ercsi óvodából szökött meg, miután gazdája előadást tartott a gyerekeknek. Egy napig keresték a madarat a helyiekkel összefogva, végül a papagáj a rendőröknek szólt, hogy bajba került. Azt kiabálta a fáról, hogy Gyere már! és sziréna hangot is kiadott. Így végül épségben hazakerült.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/feladta-magat-a-rendorsegen-az-elszokott-ercsi-papagaj-5345267/

3. Legveszélyesebb Fejér megyei bűnözők

Különböző bűncselekmények miatt három Fejér megyei férfi is szerepel a rendőrség legkeresettebb bűnözőinek listáján. Kettejük esetében fizetnek is annak, aki olyan információt ad, ami segít a nyomra vezetésben.

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/fejer-megyeiek-is-a-korozesi-toplistan-5347223/

4. Leszállították a buszról az idős nénit

– 83 éves vagyok, de az életben nem aláztak meg ennyire – mondta keserűen lapunknak olvasónk, akit a sofőr leszállított a buszról: nem volt nála az igazolványa. Hogy mi is történt pontosan? Itt tudják elolvasni:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/leszallitottak-a-buszrol-a-83-eves-mozgasserult-nenit-5334971/

5. Összefogás Hédiért

Hédit egy gyógyíthatatlan betegség, az ALS fenyegeti, de bízik önmagában, és nem csügged. Csodálattal tekintünk rá, ahogyan fiatal felnőttként harcol egy olyan, számunkra kevésbé ismert betegséggel, amivel a világhírű tudós, Stephen Hawking is küzdött – mondta el lapunknak a főszervező, Reznyák Andrea. – „Amíg van élet, van remény” – ez volt Stephen jelmondata, ami talán Hédinek is erőt ad a továbbiakban.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hediert-gyujtenek-tacon-hatalmas-eroproba-ele-allitotta-az-elet-a-fiatal-lanyt-5346713/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában