Frissen Fejérből

2021.10.26. 14:00

Építő jellegű, fontos az MKKP által felhúzott buszmegálló Cser-Palkovics szerint

A polgármester pozitívan áll a buszmegálló-építéshez, a jogi kérdések miatt ismét felajánlja segítségét.

Baráth Eszter

Megnyugtató jogi megoldásokat keresnek

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Én magam is láttam, amikor ezt építették. Olyan helyre, ahol a vásárlók és a dolgozók érdekében is szükség van fedett buszmegállóra. Köszönöm a készítőknek a közösségi munkát, nagyon szép és üde színfolt lett ez a buszmeg­álló a Park Centernél, hasonlóan a korábban készült Liget sorihoz – mondta Cser-Palkovics András.

Hozzátette, a civil aktivitás erősíti a város közösségét. Annak érdekében viszont, hogy a jövőben ehhez ha­sonló hatósági kérdéseket elkerülhessünk, ismét felajánlja a Kétfarkú Kutya Pártnak, hogy ilyen ötleteikkel előzetesen keressék meg az önkormányzatot, akik segíteni fogják a jogszerű megvalósítást.

Megnyugtató jogi megoldásokat keresnek
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Ez azért is fontos, mert azt nem feledhetjük, hogy a közterületen álló dolgok, felépítmények felelősséggel járnak, nemcsak városképi, hanem biztonsági szempontból is. Ugyanakkor, ha mondjuk, netalántán két év múlva valakit baleset ér, mert rádől valami ebben a buszmegállóban, akkor vajon ki viseli majd ennek felelősségét? – emelte ki a polgármester.

Mint mondta, reméli, ebben az esetben sikerül valami mindenki számára megnyugtató jogi és műszaki megoldást találni. Javaslatát a párt közösségi oldalán is jelezte a képviselőknek.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tetot-emelt-az-mkkp-egy-fehervari-buszmegallohoz-5372693/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában