Frissen Fejérből

2021.10.16. 11:30

A Stop Gyurcsány! petíciót továbbra is érdemes támogatni – jelentette be Simicskó Csákváron

Múlt héten jelentették be, hogy meghaladta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! kampány az 1 millió aláírást, a lendület azonban Karácsony háttérbe szorulásával sem hagyott alább – jelentette be pénteken, ezúttal Csákváron Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője és alelnöke.

FMH

Illés Szabolcs polgármester vendége volt Simicskó István és Tessely Zoltán Csákváron

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Pénteken este érkezett a Floriana Konyvtárba Simicskó István, hogy beszámoljon arról: az aláírásgyűjtés jól halad. Tapasztalatát Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos, valamint Illés Szabolcs, Csákvár polgármestere is megerősítette.

Illés Szabolcs polgármester vendége volt Simicskó István és Tessely Zoltán Csákváron
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

- Eredményesen haladunk, hiszen a Stop Karácsony! Stop Gyurcsány! sorozatból Karácsony már meg is állt – fogalmazott Simicskó, hozzátéve: azért érkeztek pénteken Csákvárra, hogy emlékeztessék az embereket a baloldal korábbi kormányzásának történéseire – a megszorításokra, a 13. havi nyugdíj elvételére, az adóemelésekre s a migráció támogatására – s ezzel szemben megmutatni, a jelenlegi kormány az elmúlt 12 évben mit tett le az asztalra. – Szeretnénk ösztönözni az embereket, hogy továbbra is írják alá az íveket – mutatott rá a frakcióvezető. Tessely Zoltán beszámolt arról, hogy választókerületében a 20 ezer aláírást hamarosan elérik. – Ez azonban nem azt jelenti, hogy hétvégén befejezzük a munkát. Azt, hogy a baloldal visszatérjen, ugyanis nekünk kell megakadályozni!

Illés Szabolcs hangsúlyozta: elég csak körbenézni, mennyi minden történt Csákváron az elmúlt hét évben. Ezért abban is biztos: az emberek itt értékelik azt a befektetett energiát, amit együtt beletettek a város fejlődésébe. – S ezt meg fogják hálálni – mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában