Frissen Fejérből

2021.09.24. 15:30

Szórakozás közben tanulhattak is a résztvevők Fehérváron

Baráth Eszter

20210923 Székesfehérvár, Németh László iskola, legmobilisabb osztály, verseny. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a Legmobilisabb osztály elnevezésű vetélkedőt, ahova ezúttal is sok iskolás érkezett görkorcsolyával vagy rollerrel. A Salétrom utcában kialakított feladatok között szerepelt kergebringa-­használat, hulladékszelektálás, ügyességi és jelzőtáblákkal kapcsolatos feladatok is.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A megmérettetésen részt vevő négy csoport mindegyike lelkesen vágott neki a feladatoknak, hangos szurkolással buzdították társaikat annak érdekében, hogy csapatuk nyerje el a Legmobilisabb osztály kitüntető címet. A leggyorsabban és a legjobban a feladatokat azonban a Vasvári Pál Gimnázium 7. a osztálya teljesítette, akik az Easy Riders fantázianevet viselve hajtották végre az állomásokon eléjük gördülő feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában