Frissen Fejérből

2021.09.30. 20:40

Pattanásig feszülnek az idegek Újvárosban – Frissítve

Újváros egyes helyein már nem folyik a meleg víz.

Nagy Zoltán Péter

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Számot adtunk délután arról, hogy a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-Hőszolgáltató Kft. igazgatója levelet írt a DVG vezérigazgatójának, amiben jelezte, hogy nem látja biztosítottnak a dunaújvárosiak fűtéssel és meleg vízzel való ellátását. Információink szerint Neszmélyi Loránd még nem kapott választ, de egyre több helyről futott be az információ, hogy haldoklik a melegvíz-ellátás.

Legelőször a Római városrész sorházaiban hűlt ki a meleg víz, aztán egyre több jelzés érkezett a Dózsa György út és környékéről. A városvezetés tehetetlenül figyeli, ahogy édesanyák kapkodják ki gyermekeiket az immár hidegen folyó víz alól.

Válaszokat várunk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól, hogy mikor lép azzal kapcsolatban, hogy Dunaújvárosban visszaálljon a kielégítő fűtés és meleg víz szolgáltatás, de ezidáig nem érkezett felelet.

Az viszont vitathatatlan, hogy a Duna-parti városban pattanásig feszülnek az idegek, amin a jelenlegi hűvös éjszakák sem segítenek.

Frissítés:

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálat megkeresésünkre elárulta, hogy az E.ON Hungária Zrt. részéről nem érkezett ilyen irányú bejelentés vagy feljelentés a rendőrséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában