Kicsit korai

2021.09.22. 14:07

Nyakunkon a karácsony? Egy fehérvári boltban már megjelentek az ünnepi díszek (videó)

Bár még a szeptembernek sincs vége, és nem olyan régen még 30 fok feletti hőmérsékleteket mértünk, a karácsony szelleme már így is belopta magát egy fehérvári áruházba.

feol.hu

Meglepődve tapasztaltuk amikor beléptünk a boltba, hogy nemcsak arról van szó, hogy egy-két karácsonyi díszt fel lehet fedezni, hanem egy egész soron válogathatunk már az ünnepi díszek és kiegészítők között.

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.feol.hu/wp-content/uploads/2021/09/2311346videod2462da4223a42ccb703628f64a4d7c1video.mp4"][/video]

Az év legszebb ünnepéig még 94 nap van hátra, tehát a kérdés teljesen jogos, hogy nem túl korai ez még egy kicsit? Természetesen úgy tartja a mondás, hogy nem lehet elég időben elkezdeni, és biztosan vannak fanatikus karácsony rajongók, akik már most feldíszítenék az egész lakásukat. De mindennek meg van a maga ideje, és az adventi időszak pont arra való, hogy az utcák és a boltok mellett a lelkünk is ünnepi díszbe öltözhessen. Ez az időszak pedig még nem kezdődött el, legalábbis hivatalosan nem.

Fotó: feol.hu

Ha esetleg Önök is tapasztalták már valahol a karácsonyi díszek megjelenését, küldjék el nekünk üzenetben, vagy a [email protected] email címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában