Frissen Fejérből

2021.09.03. 10:54

Nagy levegő, autósok! – Egy hónapig lezárások lesznek a Horvát István-Prohászka csomópontban

A Prohászka Ottokár utcai víziközmű- és kerékpárút-építés munkái kapcsán szeptember 6-án, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag egy hónapra forgalomkorlátozást vezetnek be a Horvát István utca – Prohászka O. úti csomópontban. A korlátozás érinti a 33 és 35 jelzésű autóbuszjáratokat is.

ÖKK

A Horvát István utcán a csomópont felállósávjai irányonként egy-egy forgalmi sávra csökkennek, továbbá tiltott lesz a Horvát István utcáról a Prohászka Ottokár útra történő jobbra kanyarodás lehetősége a Várkörút irányába.

A Prohászka Ottokár út Esze Tamás utca – Horvát István utca közötti szakasza a csomópontban történő munkavégzés miatt az Esze Tamás utcától a Horvát István utca irányába zsákutca lesz. A Prohászka Ottokár úton a vasútállomás irányából a Várkörút irányába a gépjárműforgalom biztosított marad.

A forgalomkorlátozások miatt a Vasútállomás irányába közlekedő 33 és 35 jelzésű autóbuszjáratok a Rákóczi utca – József Attila utca – Deák Ferenc utca terelőútvonalon közlekednek, és a rendszeresített megállóhelyeken megállnak. (Kimaradó megállóhelyek: Zsuzsanna forrás, Prohászka Ottokár út, valamint a Prohászka Ottokár-templom)

Ezúton is kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő korlátozásokat vegyék figyelembe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában