Frissen Fejérből

2021.09.24. 14:59

Labdarúgó tornát szervezett elhunyt kollégájuk emlékére a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság

Negyedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az „Ongai Gábor Emléktorna és Sportnap” elnevezésű sportfesztiválját. A 2018 tavaszán váratlanul elhunyt kolléga emlékére megtartott rendezvény számára a helyi kalandpark adott otthont 2021. szeptember 24-én.

police.hu

Fotó: police.hu

Az emléktornát Suszter Tamás rendőr alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg. A jó hangulatú és kiváló szervezésű labdarúgó tornán Fejér megye rendőrkapitányságai és a főkapitányság csapatai mellett a Dunaújvárosi Járási Hivatal, az Országos Mentőszolgálat Dunaújvárosi Mentőállomása, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, továbbá a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség csapatai is képviseltették magukat.

A sportfesztivál résztvevői, valamint a támogatók, a szervezők és a közönség tagjai részére a helyszínen lehetőség nyílt az általános egészségi állapotfelmérésre, a labdarúgáson kívül egyéb sporttevékenységre, a közösségi szellem fejlesztésére is. A rendszeres testmozgás számos egészségügyi előnnyel jár, pozitív hatásai jótékonyan befolyásolják szervezetünket.

Fotó: police.hu

Az idei évben a versengést a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata nyerte, második helyezett a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csapata lett, a harmadik helyet pedig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata szerezte meg – számol be honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában