Frissen Fejérből

2021.09.19. 07:45

Három embert tüntettek ki Fehérváron közszolgálati munkájukért

Pénteken három személynek adott át közszolgálati munkájáért elismerő oklevelet az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért.

Déri Brenda

Szekszárdy Tamás, Németh Mariann és Steigerwald Tibor érdemelték ki az elismeréseket

Fotó: Simon Erika

A díjat 2017 óta minden évben az a három személy kapja, aki legalább öt éve dolgozik állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a városban. Hogy ki érdemli ki ezt az elismerést, azt szavazással döntik el. Idén az első ilyen díjazott Németh Mariann volt, a Vörösmarty Színház rendezőasszisztense. Mariann a járvány azon aktív szakaszában, amikor még a gyógyszertárakban is hiányportéka volt a maszk, elkezdte azokat otthonában varrni, ráadásul nem kis mennyiségű darabszámban. Az ezredik ilyen maszkot licitre bocsátotta, és a befolyt összeget a Szent György-kórház dolgozóinak ajánlotta fel.

Szekszárdy Tamás, Németh Mariann és Steigerwald Tibor érdemelték ki az elismeréseket
Fotó: Simon Erika

A második díjazott a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, Steigerwald Tibor, aki a koronavírus azon időszakában, amikor a gyárak folyamatosan zártak be és mentek csődbe, kivezette a dolgozókat a nehézségekből, és nyereséges vállalatként irányította a kft-t.

Elismerésben részesült továbbá Szekszárdy Tamás, a fehérvári polgármesteri hivatal portása, aki 1997. október 1-je óta tevékenykedik itt. Munkatársai és a betérő ügyfelek szerint Tamás mindig precíz, udvarias és elhivatott. Naprakész információkkal tud szolgálni minden érdeklődő számára.

Az elismerő okleveleket Németh László, az alapítvány kurátora, Róth Péter alpolgármester és Domokos Tamás, az Echo Network Koordinációs, Beruházó és Finanszírozó Zrt. vezérigazgatója adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában