Frissen Fejérből

2021.09.12. 18:39

Gulyás Gergely: „A volt és a jelenlegi kormány tevékenysége között választunk jövőre”

A választáson ezúttal nem egyszerűen kormány és ellenzék között választunk, mert a két fő irány képviselői voltak kormányon, illetve kormányoznak. Hasonlítsák össze a két kormányzati tevékenységet, mondta Gulyás Gergely bicskei látogatása alkalmával.

Zsohár Melinda

Fotó: Fórika Attila

A Fidesz aláírásgyűjtő pontján tett látogatást szombaton kora délután Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter. A város központján, az egyik üzlet előtt gyűjtötték a petíciós támogató aláírásokat a fideszesek, miként országszerte mindenütt. A rövid találkozón részt vett Bálint Istvánné bicskei polgármester, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője, Pálffy Károly megyei közgyűlési alelnök, s a környékbeli falvakból érkeztek a kormányzati politika mellett állást foglaló emberek. A miniszter néhány mondatban összefoglalta a Fidesz-kormányzat idején végrehajtott gazdasági fejlesztéseket, a családtámogatási tételeket, s a munkanélküliség alakulását. A Gyurcsány-kormány idején a munkanélküliség magas volt, a gazdaság pedig mélyrepülésbe tartott, emlékeztetett a politikus. A hallgatóságot kérte, mindezeket tegyék mérlegre, hiszen a számok magukért beszélnek.

Fotó: Fórika Attila

A miniszter meglátogatta a Bicskén tartott térségi nyugdíjastalálkozó színhelyét, szót váltott az aktív időskorúakkal, akik pontosan képben vannak a napi politikával. A választás tétjét kell világossá tennünk, kérte tőlük, s a petíciót aláíróktól is ezt kérte. A választás tétje a Gyurcsány Ferenc-korszak visszahívása, ami egyet jelent személyével, illetve felesége és tanácsadója személyével, vagy a jelenlegi kormány munkájának folytatása, hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában