Frissen Fejérből

2021.09.06. 07:00

Elbúcsúztatták a nyarat a tóvárosi lakók is

Vasárnap őszköszöntő pikniket tartottak a Toronysor sétány melletti zöldövezetben, melyre rengeteg kisgyermekes család kilátogatott.

Déri Brenda

Az aprónépségnek több programelemmel is kedveztek a Toronysor sétány melletti zöldövezetben

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Több éve hagyomány már, hogy a város szeptember első napjaiban olyan eseményeket tart, melyekkel elbúcsúztatja a nyarat. A Tóvárosban lebonyolított vasárnapi rendezvény is egy közülük, mellyel a szervezők igyekeztek szórakoztatni a legkisebb generációt.

Az aprónépségnek több programelemmel is kedveztek a Toronysor sétány melletti zöldövezetben
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A megjelenteket Cser-Palkovics András polgármester, valamint Mészáros Attila területi önkormányzati képviselő és alpolgármester köszöntötte. Beszédükben mindketten igyekeztek szűkszavúak lenni, ugyanis az aprónépség már nagyon várta a bábszínházat, amely a Vackor című előadást hozta el nekik. Ezt követően délután a Laguna KTSE táncbemutatójának lehettek részesei az ott lévők, Bérces Zsuzsi pedig azért felelt, hogy ne csak a fellépők mozogjanak, hanem a nézők is: vezetésével egy hatalmas „zumbashow-ra” igyekezte rábírni a helyszínen tartózkodókat.

Majd Alexa Ákos bűvészműsorával és Füredi Nikolett zenés fellépésével folytatódtak a programok. Végül kora este a swingénekes Gájer Bálintot hallhatták az érdeklődők – akik úgy tűnt, sikerrel elbúcsúztatták a nyarat és élvezik a beköszöntött őszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában