Frissen Fejérből

2021.09.20. 08:00

Áramszünet várható Székesfehérvár több utcájában is

Az E-ON internetes honlapján szereplő információk szerint a szolgáltató 2021. szeptember 20- án, hétfőn minőségjavítási céllal karbantartási munkálatokat végez, melynek következtében reggel 9 órától előreláthatólag délután 14 óráig Székesfehérvár több utcájában áramszünet várható.

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A karbantartási munkák érintik a Szőlő utca páratlan házszámú (1/A-69.) és páros házszámú (2/B-76.) épületeit, a Halom utca páratlan házszámú (3-37.) és páros házszámú (4-10.) épületeit, valamint a Sárkeresztúri út páratlan házszámú (121-187.) épületeit. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése. A szolgáltató a balesetek megelőzése érdekében felhívja az érintett ingatlanok tulajdonosainak figyelmét, hogy amennyiben áramfejlesztőt használnak, akkor áramszolgáltatói engedély nélkül az aggregátort a belső hálózatra kötni – még a közcélú hálózatról leválasztott módon is -, szigorúan tilos. A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt a lakosság megértését kérik. A tervezett üzemszünetekről interneten az E-ON honlapjáról tájékozódhatnak a www.eon-hungaria.com linken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában