Nehéz kanyarok

2021.08.22. 11:30

Veszélyes fehérvári útkereszteződések nyomában – Terítéken a Budai út-Kisteleki utca (videó)

Portálunkon a jól megszokott közlekedési sorozat mellett, ahol csúcsforgalomban autózunk Fehérváron, egy újabb sorozatot indítunk, ahol az olvasóink által megszavazott veszélyes fehérvári útkereszteződéseket vesszük szemügyre egy oktató segítségével.

Bagotai Zsanett

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Első állomásunk egy lámpa nélküli útkereszteződés volt, mégpedig a Szabadságharcos út – Mészöly Géza utca találkozásánál. Második videónkban egy olyan helyszínre látogattunk el, ahol a lámpa ellenére is sok balesetveszélyes szituáció és baleset is történik.

A sorozat egy kisebb szünet után a harmadik állomással folytatódik, ami pedig olvasóink szavazatai alapján nem más, mint a Budai út-Kisteleki utca-Lehel utca kereszteződése. Szabó István oktatóval kilátogattunk a helyszínre, aki beszámol arról miért is veszélyes ez a kereszteződés. A STOP tábla, a gyalogosok, a gyorshajtás, jobb kéz szabály, nagy íven való kanyarodás mind mind terítékre kerülnek videónkban, akár egy KRESZ vizsgán.

Kapcsolódó:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/veszelyes-fehervari-utkeresztezodesek-nyomaban-teriteken-a-meszoly-geza-szabadsagharcos-ut-video-5016761/

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/veszelyes-fehervari-utkeresztezodesek-nyomaban-teriteken-a-budai-ut-zombori-ut-donat-utca-5028047/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában