Frissen Fejérből

2021.08.31. 17:00

Táborral volt tele ez a nyár Szabadhídvégen!

Az elmúlt héten zajlott az idei nyár hatodik napközis Erzsébet-tábora a Sión túl fekvő településen.

Majer Tamás

Sokan vettek részt Szabadhídvég idei nyári táborain

Fotó: a szervezők

Amint a szervezőktől megtudtuk, hétfőn kreatív elfoglaltságokkal nyitott a tábor augusztus 23–27. közé eső hatodik hete. Délelőtt papírházikókat, papírkosarakat készítettek, délután gipszfigurát öntöttek, fotótartót alkottak. Kedden a hatodik turnus résztvevői Zalaszabarra tettek kirándulást, egy élményparkban jártak. Kipróbálták a hófánk és csónakcsúszda nevű játékokat, sőt, a bátrabbak meglátogatták a szabadeséstornyot és a hullámvas­utat is. A nap egy kisállat-simogatóban, illetve egy beltéri játszóházban folytatódott.

A harmadik tábornap az újrahasznosítás gondolatával volt teli! Lufik, egészségügyi papírok, liszt és víz összeadásával készítettek speciális papírtálakat, majd Zámbó Erika zenés-táncos óráján mozogtak a gyerekek. Az ebédet követően a délutánt a mezőkomáromi gyerek- és felnőttjátszótéren töltötték a táborozók.

Sokan vettek részt Szabadhídvég idei nyári táborain
Fotó: a szervezők

Csütörtökön ismét kreatívkodtak! Üdítős-ásványvizes flakonok kupakjaiból szebbnél szebb kerti virágdíszek kerültek ki a fiatalok kezei közül.

A táborzáró napon igazi buli volt: csillámtetoválás, arcfestés és légvár várta az ifjakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában