Frissen Fejérből

2021.08.11. 07:15

Széchenyi utca: még egy kis türelem

Habár először úgy tűnt, július közepére sikerül a Horvát István utca melletti csatornaproblémát megoldani, további beavatkozásra volt szükség. A Széchenyi utcai jobbra kanyarodó sáv így egyelőre még továbbra sem használható.

Házi Péter

Amint arról június közepén beszámoltunk, a Horvát István u. 2/a, valamint a Hosszúsétatér 12. előtt beszakadt két csatornaszakasz. Az ide érkező szennyvizet ezért átemelik a Széchenyi utca alatt vezető szennyvízgyűjtőbe. Emiatt van terelés a szakaszon. A Fejérvíz Zrt. júniusban még úgy látta, a hibajavítások várhatóan július 15-ig befejeződnek.

– Kollégáinknak a napokban sikerül a munka végéhez érni. A biztonságos üzemeltetés több munkálatot igényelt az előrejelzéshez képest. Múlt héten értesítettük a lakosokat, hogy a Horvát István u. 2/a–2/b–2/c lépcsőházak előtt és a Hosszúsétatérig augusztus 10. és 13. között feltárás nélküli szennyvízcsatorna-felújítási munkát végzünk. Ez az utolsó szakasz, amihez a környékbeliek türelmét kérjük – válaszolt lapunk megkeresésére a cég kommunikációs munkatársa.

A munkagépek számára szükséges a lépcsőházak előtti terület szabadon hagyása, ezért itt most nem lehet parkolni. A lépcsőházak utcafronti oldala továbbra is megközelíthető lesz gyalogosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában