Frissen Fejérből

2021.08.31. 18:58

Megvan, kik építik fel a szilasi bölcsődét

Egy budapesti székhelyű cég nyerte el a mezőszilasi minibölcsődére kiírt kivitelezési közbeszerzést.

Majer Tamás

Áfa nélkül mintegy 72 millió forintért vállalja a munkát a Dunabau 777 Építőipari és Szolgáltató Kft.

– A projekt célja új építésű, önálló épületben működő minibölcsőde kialakítása a Dr. Végh János Óvoda területén az önkormányzat tulajdonában lévő, 458/2 helyrajzi számon fekvő ingatlanon – derül ki a település honlapjáról. – Az óvoda udvara, annak területe lehetővé teszi egy önálló épület felépítését, melyben a minibölcsődei szolgáltatás kialakítható a jogszabályi előírásoknak megfelelő helyiségkiosztással, eszközök felszerelésével. A fejlesztéssel egy önálló, egy csoportszobás bölcsőde kialakítása valósulna meg; a felvehető gyermekek létszáma maximum 7 fő – folytatódik a tájékoztatás.

Az új épület tervezett hasznos alapterülete 106,22 négyzetméter lesz. A benne helyet kapó helyiségek a következők: egy csoportszoba, szélfogó, akadálymentes mosdó, előtér, gyermeköltöző, átadó, babakocsi-tároló, gyermekfürösztő, biliztető, iroda, öltöző, közlekedő, előtér, melegítőkonyha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában