Frissen Fejérből

2021.08.12. 11:15

Két év után újra együtt – Így telt az első nap az EFOTT fesztiválon (videó)

Bár a nulladik nappal már kedden kezdetét vette a fiatalok fesztiválja, az igazi dömping egyelőre még várat magára.

feol.hu

Fotó: feol.hu

Szerda délután a „legmerészebbek” már belevetették magukat a nappali programok valamelyikébe és próbálták minél jobban betájolni helyzetüket, megismerni a fesztivál területét. A folyamatosan hömpölygő emberáradat még a késő esti órákban sem apadt el, ugyanakkor a főbejárat előtt is hatalmas volt a zsongás. Az EFOTT első napjáról tehát elmondható, hogy ráhangolódással telt, amihez igen jó alapot adott egy dobossal kiegészült fúvószenekar, akik a méltán hírhedt és mindenki áltat ismert dallamokkal szórakoztatták a nagyérdeműt még naplemente előtt. Ön is felismeri, ugye?

A szervezők reményei szerint az igazán nagy forgalom csütörtöktől várható, pontos számokról később tudunk beszámolni. Egy biztos, Scooter kirúgja a ház, vagyis a színpad oldalát csütörtök este, akit Horváth Tamás követ majd az első számú nagyszínpadon. Jobb „előzenekart” nem is kívánhatott volna magának a dunaújvárosi fiatalember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában