ÖSSZEFOGLALÓ

2021.08.23. 16:42

Jóbarátok zámolyi kiadással, éles szóváltás a Velencei-tónál – Ezeket olvasták múlt héten

Egy csokorba szedtük az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit. Felsorolásunkból kihagytuk a balesettel kapcsolatos híreket, ellenkező esetben ugyanis csak abból állna beszámolónk.

feol.hu

Gerhard Ákos

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

5 házaspár, 255 házas év

Tíz ember, aki nem csak öt házaspárt alkot, de egy több évtizedes baráti társaságot is. A mai napig összejárnak névnapokon, születésnapokon, házassági évfordulókon, de együtt dolgoznak a szüreteken és közös wellnesshétvégéket is szerveznek. A barátságok iskolás korukban kezdődtek, aztán később a házasságok révén egyetlen társaságban forrtak össze. Egy kivétellel pedig mindannyian Zámolyon is születtek.

https://www.feol.hu/magazinok/hazaspar-baratsag-baratok-zamoly-5205887/

Adok-kapok Velencén

A múlt csütörtök délelőttre tervezett ünnepélyes sajtóbejárás éles hangú közlemények összecsapásává alakult.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/indulatos-szocsata-az-eszaki-strandon-fejlesztesrol-efott-rol-es-a-velencei-to-helyzeterol-5207603/

Csurran-cseppen

Augusztus 20-án, az államalapítás és Szent István király ünnepén számos rangos elismerés talált gazdára, köztük két Fejér megyeinél is. Gratulálunk nekik!

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/fejer-megyeiek-is-vehettek-at-allami-kitunteteseket-augusztus-20-an-5209280/

Új módi

Elsőre talán szokatlan, de teljesen érthető intézkedést vezettek be a székesfehérvári vasútállomás előtti parkolóban. Augusztus 23-tól, hétfőtől ingyenes a parkolás, viszont 30 percnél tovább nem tartózkodhatunk ott járművünkkel.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/vasutallomas-szekesfehervar-legfeljebb-fel-oraig-varakozhatnak-5200286/

A szembejövőt is leszorította

A fedélzeti kamerák terjedésének köszönhetően olyan hajmeresztő manőverek kerülnek napvilágra, amit valószínűleg, ha nem velünk történne, el se hinnénk. Sokszor félelmet nem ismerve vágnak az autósok egymás elé, mintha csak sportot űznének a veszélyes szituációk teremtéséből.

https://www.feol.hu/loero/ugy-elozott-a-mustangos-a-balatonnal-mintha-az-ove-lenne-az-ut-a-szembejovot-is-leszoritotta-video-5199770/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában